Δευ - Παρ : 09:00 - 17:00
info@cybermedia.gr
210 8014900

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η Cybermedia παρέχει προς τα μέλη της fedHATTA, πάντα σε προνομιακές τιμές, υπηρεσίες διαμεσολάβησης και διαχείρισης για την αγορά ή πώληση ακινήτων.
Αναλαμβάνουμε την σύσταση φακέλου, την προετοιμασία συνοπτικού πληροφοριακού δελτίου (Teaser), την υποστήριξη όσον αφορά την προετοιμασία οικονομικών και άλλων στοιχειών για την αξιολόγηση της επένδυσης, την υποστήριξη σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Αγοραστή ή Πωλητή και την τελική διεξαγωγή της διαδικασίας (SPA / έγγραφα συναλλαγής κλπ.)

Αγοραπωλησίες – Εκμισθώσεις ακινήτων

Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για την διευθέτηση και λήψη των επενδυτικών σας αποφάσεων. Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που θέτετε ή να προωθήσουμε προς πώληση-εκμίσθωση το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.
Στοχος μας είναι:

  • Η εξασφάλιση των αποδοτικότερων και αποτελεσματικότερων όρων της αγοράς.
  • Η ρεαλιστική απόδοση των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
  • Η χρηματοοικονομική σας διευκόλυνση μέσω της εξασφάλισης δανείων.
  • Η ειλικρινής και καλοπροαίρετη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων.

Εκτίμηση αξίας και αξιολόγηση

Τα στελέχη μας και το δίκτυο συμβούλων – συνεργατών της εταιρείας μας αποτελούν τους κατάλληλους εκτιμητές της αξίας και της αξιολόγησης για τον σχεδιασμό της πώλησης, αγοράς ή εκμίσθωσης του ακινήτου σας.

Εργασίες ανακατασκευής/ανακαίνισης/διακόσμησης

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελέτης και εργασιών ανακατασκευής / ανακαίνισης / διακόσμησης καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, διαμερισμάτων, μεζονετών, εξοχικών κατοικιών κλπ. Με κατάλληλο δίκτυο επαγγελματιών του χώρου της δόμησης – διακόσμησης εξυπηρετούμε πλήρως τη διαμόρφωση του χώρου σας.