Δευ - Παρ : 09:00 - 17:00
info@cybermedia.gr
210 8014900

Company Profile

Η Cybermedia ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα, εξυπηρετώντας μέχρι σήμερα, επιχειρήσεις με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, προσφέροντας πάντα τις πιο σύγχρονες λύσεις.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της πληροφορικής και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων μας οδήγησε σε επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες και οίκους, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Με συνεχή προσπάθεια φροντίζουμε για την δημιουργία ενός δικτύου πολλαπλών υπηρεσιών ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας εποχής.

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, την απαραίτητη τεχνογνωσία, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα ανάληψης σύνθετων έργων και υποστήριξης μεγάλων συστημάτων.

Έχουμε τη δυνατότητα πλήρους υποστήριξης σε όλη την επικράτεια μέσω των εγκαταστάσεών μας αλλά και του δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών μας.
Το ανοιχτό μυαλό, η συνέπεια και η συνέχεια είναι χαρακτηριστικά που μας έχουν κάνει επιτυχημένους μέχρι σήμερα, βασιζόμενοι πάντα στο ταλέντο, τη γνώση, την εμπειρία και το ήθος των ανθρώπων της εταιρείας μας.

Στη Cybermedia διαμορφώνουμε σταθερές συνεργασίες με πελάτες που παραμένουν μαζί μας μέχρι σήμερα και βασίζονται στα κοινά οράματα, την αλήθεια και την αμοιβαία εκτίμηση.

Σκοπός μας είναι η διείσδυση σε ένα ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στις μελλοντικές και διαρκώς εξελισσόμενες αγορές, τόσο της Ελλάδας όσο και των Βαλκανίων. Οι εξελίξεις και ο ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια δρομολογούν την νέα μας κατεύθυνση προς τις χώρες οι οποίες παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η ευθύνη, η αξιοπιστία και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι οι βασικές αρχές μας.