Δευ - Παρ : 09:00 - 17:00
info@cybermedia.gr
210 8014900

fedHATTA National Bank Pack

Το FedHATTA National Bank Pack αποτελεί ένα πακέτο των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στα μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, παρέχοντας ένα πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει τόσο ειδικά τραπεζικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μελών της Ομοσπονδίας, όσο και μία σειρά από νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχει αναπτύξει η Τράπεζα, για να εξοικονομείτε χρόνο από τη διεκπεραίωση των καθημερινών σας συναλλαγών.

Τα προτεινόμενα προϊόντα και υπηρεσίες διασφαλίζουν την αξιοποίηση όλων εκείνων των δυνατοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής σας. Η Εθνική Τράπεζα, διαθέτει περισσότερες από 4,5 εκ. κάρτες πληρωμών και επενδύει διαρκώς στη νέα τεχνολογία. Παραμένει έτσι διαχρονικά αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους.
Με τους πλέον ευνοϊκότερος όρους η Εθνική Τράπεζα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες όπως: Λύσεις για το ταμείο σας, Λύσεις που εξοικονομούν χρόνο στις συναλλαγές, Ολοκληρωμένες λύσεις εισπράξεως για κάθε σας ανάγκη, Λύσεις για τη χρηματοδότησή σας,
Λύσεις για την ασφάλεια της επιχείρησής σας, Πρόγραμμα εξαργύρωσης πόντων go4more, Λύσεις για τους υπαλλήλους σας