>Η Cybermedia ΑΕ, με πολυετή παρουσία και εμπειρία σε σύνθετα έργα πληροφορικής, με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις με σύγχρονες απαιτήσεις, προσφέροντας πάντα τις πιο σύγχρονες λύσεις.
Στα πλαίσια της Στρατηγικής της συνεργασίας με την fedHΑΤΤΑ με στόχο την ανάπτυξη του Τουριστικού Προϊόντος της Χώρας μας, δημιούργησε εξειδικευμένα εμπορικά πακέτα και υπηρεσίες ηλεκτρονικής υποστήριξης (CYBER DATA TOURIST PACK) και τα προσφέρει ΕΙΔΙΚΑ για τα μέλη και τους συνεργάτες της fedHATTA με εξαιρετικά ευνοϊκές εμπορικές διαδικασίες. Επί πλέον, χωρίς καμία απολύτως αμοιβή και υποχρέωση, αναλαμβάνει την ανάλυση των αναγκών, την μελέτη και την παροχή εξειδικευμένων προτάσεων για κάθε επιχείρηση, σύμφωνα με τις ανάγκες της.
Η Cybermedia, εκτός από έμπειρα στελέχη του χώρου της πληροφορικής, διαθέτει και στελέχη άλλων ειδικοτήτων, όπως οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, αναλυτές, νομικούς κ.α. έχοντας ως στόχο την κάλυψη ενός ευρύτερου δικτύου υπηρεσιών.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών σας.
Υπεύθυνος διαχείρισης προτάσεων
Γεώργιος Καλογεράτος
Γενικός διευθυντής πωλήσεων
Τηλ: 2110127272
Κιν: 6942994147
Fax: 210 2811122
E-mail: linea01@ath.forthnet.gr


ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΛΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ fedHATTA ΣΤΟ CYBER DATA TOURIST PACK

CYBER DATA TOURIST PACK